Siirry pääsisältöön

Kodinhoitohuone

Kodinhoitohuoneen yhteydessä on arkieteinen, jota tullaan käyttämään meidän vaatehuoneena. Makuuhuoneissa ei ole vaatekomeroita, joten kaikki vaatteet säilytetään kodinhoitohuoneen yhteydessä. Kalusteovet ja taso on jälleen sama, kuin keittössä ja kaappien päällä on koristelistat, joiden taakse tulee epäsuora valaistus led-nauhojen avulla.

Kuvassa katsojan taakse jää lintutapettiseinä ja tapetista on kuva alimmaisena. Samaisessa kuvassa myös kodinhoitohuoneesen, ja pesuhuoneeseen valittu laatta, joka on muuten todella samanvärinen, kuin havainnekuviin on laitettu. Suunnitelija on näköjään ottanut tiedot tarkkaan ylös, koska kyseinen laatta oli minulla mukana, kun vierailin Keittiömaailmassa ensimmäisen kerran.

Kuva Keittömaailma
Kuva Keitömaailma

Kommentit

Suosittelen tekstejä

Sneak peek vaatehuoneeseen

Pikainen kurkistus vaatehuoneen reunalle, kuvakulma oli hiukan hankala, mutta halusin välttämättä otta kuvan pesuhuoneesta käsin. Tästä saa hyvän mielikuvan vaatehuoneen sijoittumisesta, kun kuvaaja seisoo pesuhuoneessa.

Lupaan, että lisää juttua ja kuvia vaatehuoneesta on tulossa pian.


Pesuhuone ja wc

Ensimmäistä kertaa esittelyssä meidän pesuhuoneen wc-tila, sekä sivussa hiukan pesuhuonettakin. Kodissamme on lähes kaikki kiintokalusteet samaa sarjaa vetimiä myöten, jolloin sisustuksen punainen lanka sailyy tilasta toiseen kuljettaessa. Lähes samaa sarjaa, koska poikkeuksena on ikean peilikaapit molemmissa wc-tiloissa.

Isompi vessa on pääasiassa aikuisten käytössä ja mielestäni tila ja sen ratkaisut ovat arjessa olleet ajansäästöllinen pelastus. Kaikki mitä aamulla tarvitset laittautumiseen, löytyy kätevästi peilikaapista ja ylimmistä vetolaatikoista. Ihonhoitotuotteet, harjat, pompulat, deodorantit ovat tilavassa laatikossa, josta ne on helppo ottaa käyttöön ja sujauttaa samantien takaisin laatikkoon käytön jälkeen.

Laatikko toimii käytännössä lisälaskutasona, jolloin tuotteita ei tarvitse nostella pöytäpinnalle, vaan niitä voi käyttää suoraan laatikosta. Kun laatikon tarvikkeita ei enään tarvita, laatikko suljetaan, jolloin kaikki purkit ja purnukat jäävät piiloon.


Ripaus mustaa

Musta väri, mille olin lähes "allerginen" muutama vuosi sitten, on löytänyt jalansijan meidän kodissa. Mustaa sopivina ripauksina siellä täällä, tuo kummasti särmää sisustukseen.

Alla sisustuskuvia, missä häivähdys mustaa.