Siirry pääsisältöön

Raksaviikko 3

Viimeviikon, eli raksaviikon 3 usvaisia kelejä ja maatöiden edistymistä. Kaikki loput putket, sähköjohdot, salaojat, kanalit, yms on paikoillaan. Sisätäytöt on tehty, sekä tiivistetty ja samoin kulkuväylät.

Ensimmäisessä kuvassa näkyy meidän takapihan pylpyrä, jolle on jo monta käyttötarkoitusta suunniteltuna. Maasta pistävät kepakot on merkkaamassa valaisinten paikkoja. Keskeltä talon sokkelia sojottava putki on takan korvausilmaputki, jota pohdimme viimetinkaan asti, että kannattaako laittaa. Korvausilmaputkesta on luvassa käyttökokemuksia, kunhan sinne asti pääsemme.
Kommentit

Suosittelen tekstejä

Lisää kuvia

Aurinkoinen päivä innosti kuvaamaan kotia lisää. Tulppaanit ovat nuokahtaneet hauskasti ja tuijottelevat maljakosta ympäriinsä.

Tänään oli myös mitä mainioin suksien ulkoilutuskeli, pieni pakkanen ja hieno auringonpaiste. 


Asuntomessujen lastenhuoneet Vol.3

Vielä pari postausta asuntomessujen lastenhuoneista. Kivoja yksityiskohtia oli paljon, joten samasta huoneesta voi olla useampi kuva.  Marimekon tekstiilejä, mustavalkoista sisustusta, valopalloja, Lego ukkeleita sisustuksessa ja Muuto Pikkumyy valaisin.Hauska teline kirjoille ja ihanan värisävyt kokonaisuudessaan. Pandakuosiset petivaatteet ja verhot.


Ihania värejä, ideoita ja jääkiekkomaali sängynpäätynä. Kahdessa alimmassa kuvassa paljon sellaista, mitä olen harkinnut tulevaan lastenhuoneeseen. Ikean Stuva säilytysjärestelmää säilytykseen, istuimeksi ja piirustupöydäksi, ihana kokonaisuus. Kettutapetti oli myös harkinnassa jossain vaiheessa, mutta jäi hintansa takia haaveeksi. Ferm living autolamppu on varastossa jo odottamassa uutta huonetta.

Rauhallista joulua kaikille

Joulu saa tulla, olemme valmiit, ainakin melkein. Kuusi pitäisi vielä koristella, mutta ehtiihän tuon huomennakin. Mukavaa ja rauhallista Joulua kaikille!